Openingsdans

Proficiat! Jullie gaan trouwen! Bij de organisatie van een bruiloft komt heel wat kijken. Ook over de openingsdans breken veel koppels zich het hoofd. Maar maak je geen zorgen, bij ons kan je terecht voor een dans op maat, met aandacht voor jouw persoonlijke smaak. We zoeken naar de perfecte muziek en leren je hoe je daar een spetterende openingsdans op danst. Zo zorgen we er samen voor dat je straalt op jullie grote dag!

Staat je trouwdag voor de deur? Na één of enkele privélessen doe je je familie en vrienden versteld staan met je danskunsten! Ieder koppel is anders. Bij ons kan je op je eigen tempo ontdekken hoe je ideale openingsdans eruitziet, ook als je daar nu nog geen idee van hebt.  Zo is het mogelijk om de choreografie af te stemmen op jullie wensen en mogelijkheden.

Heb je nog wat tijd voor je de dansvloer op moet? Dan raden we je aan om deel te nemen aan onze groepslessen. Zo leer je in stappen verschillende dansstijlen, en heb je de luxe om te kiezen welke het beste bij jullie past. Natuurlijk zijn ook vrienden, vriendinnen, ouders, broers en zussen… zeer welkom om samen een dans te leren voor jullie trouwdag.

Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op!