Privélessen

Bij Dance Square kan iedereen terecht voor privélessen, of je nu een recreatieve danser bent of een wedstrijddanser. Heb je geen tijd om elke week deel te nemen aan groepslessen, of wil je graag een intensievere begeleiding, eventueel bovenop de groepslessen? Dan zijn privélessen de oplossing voor jou. Je leert wat je wilt, wanneer je wilt! Privélessen nemen betekent niet dat je alleen moet dansen, er is ook de mogelijkheid om met een aantal vrienden privélessen te nemen. Je kan zelfs privédanslessen cadeau doen met onze cadeaukaart.

Recreatieve danser

In onze privélessen krijg je de onverdeelde aandacht van de dansleraar. Dat heeft natuurlijk als voordeel dat de danslessen volledig op jouw maat gemaakt kunnen worden, en dat we aandacht kunnen geven aan jouw werkpunten. Dat kunnen passen zijn die je nog niet onder de knie hebt, maar ook je houding, je techniek en choreografieën uit de cursussen. Later instromen in groepslessen is enkel mogelijk als je al enige danservaring hebt, dus ook daarvoor zijn onze privélessen het ideale opstapje!

Wedstrijddanser

Dans jij met je partner vlot door regionale, nationale of internationale wedstrijden? Of heb je die ambitie? Wij bieden dansparen ondersteuning op gebied van choreografie, techniek en houding. Bij wedstrijddansen is het dansen natuurlijk van groot belang, maar ook over de dingen die er allemaal bij komen kijken, kan je bij ons terecht voor advies. Samen werken we een persoonlijk trainingsschema uit met bijzondere aandacht voor kleding en voedingsadvies.